23-01-10

Moke's gerecht van de week

TAGLIATELLE MET GANDAHAM & VERSE GROENTJES EN ZACHTE CURRY

Benodigdheden

 

Ø      400 gr. pasta

Ø      200 gr. Gandaham

Ø      1 courgette

Ø      2 preistengels

Ø      2 wortelen

 

 

Saus                                                                     Afwerking

 

Ø      1 dl. water                                                   Kerstomaatjes

Ø      3 dl. room                                                    Basilicum

Ø      een snuifje curry

Ø      een snuifje kippekruiden

Ø      een weinig kippepasta

Ø      een snuifje cajun

Ø      een weinig honing

Ø      peper & zout

Ø      1 teentje look

 

 

Bereiding

 

1.     Breng water met zout aan de kook en kook de pasta ‘al dente’.

2.     Snij alle groentjes en de Gandaham in fijne sliertjes.

3.     Voor de saus: breng water en room aan de kook, voeg er de curry, de kippekruiden, kippepasta, cajunkruiden, honing & look aan toe en laat inkoken tot sausdikte.  Kruid af met peper & zout.

4.     Neem een pan, stoof alle groenten kort aan met een beetje olijfolie.  Voeg de pasta eraan toe en de saus.

5.     Neem de pan van het vuur, voeg de Gandaham eraan toe.

6.     Serveer in een diep bord en werk het geheel af met kerstomaatjes & basilicum.

 

 

SMAKELIJK!

Moke van Restaurant Ter Poorte is wekelijks de culinaire gast in 'Aan tafel met Rudi' elke zaterdag tussen 10u en 12u bij VRW.

20:00 Gepost door radiovrw - in Programma's |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.