11-03-10

Moke's gerecht van de week

Pladijsfilet gevuld met een kruidenpuree

Benodigdheden:

·          2 pladijsfilets

·          100g puree gourmet

·          100g herta baconreepjes

·          Verse kruiden zoals: dille, bieslook en basilicum

·          Saus: vloeibare bouillon opgewerkt met verse boter en saffraan

 

Bereidingswijze:

1.       maak de puree klaar en meng die met gehakte kruiden en de gebakken hertablokjes

2.       sla de vis even plat en vul het met de puree, rol hem op en plaats het in de oven op 180°C gedurende 15min.

3.       laat de saus reduceren tot de helft en bind de saus met verse boter en saffraan

4.       werk het geheel af met de resterende verse kruiden

 

Smakelijk!

 

Moke is wekelijks de culinaire gast in 'Aan tafel met Rudi'

Zaterdag ontvangt Rudi, To Simons van CEDUBO, daarnaast brengt Peter Dehen van Nivoo Vinum een rijke wijn mee.

 

 

20:01 Gepost door radiovrw - in Programma's |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.