05-10-11

Open radiodag 30 oktober 2011


podcast
openradiodag-1.png

Naar analogie met de Open Bedrijvendag worden op zondag 30 oktober a.s., tijdens de ‘Week van de Radio’ de deuren van alle radiostations in Vlaanderen opengezet, met het doel het medium in het zonnetje te zetten. Tijdens die bewuste week krijgt de luisteraar ook de mogelijkheid om een kijkje te gaan nemen achter de schermen van zijn of haar lokale zender.
Radio is er altijd en overal, bereikt iedereen tegelijk en ieder apart. Radio is een vat vol creativiteit, plezier, verbeelding en interactiviteit. Radio is alomtegenwoordig en raakt op een persoonlijke manier, waar dat voor andere media een pak moeilijker is. Geen medium dat zo sterk enthousiasmeert via stem en geluid. Redenen genoeg om radio een hele week te vieren?

Heb je altijd al willen weten hoe radio wordt gemaakt en de hoe de studio er nu eigenlijk uit ziet. Wat heb je allemaal nodig en wie is de persoon achter die stem... bezoek Radio VRW en ontdek de wereld van de radio!

 

Radio VRW zet zijn deuren open tijdens de Vlaamse openradiodag. Bezoek onze studio’s op zondag 30 oktober tussen 13 en 18u en maak kennis met onze medewerkers, wij ontvangen u graag met een drankje en een hapje.

 

De openradiodag van VRW zondag 30 oktober, Dorpsstraat 25b Wellen.

 

De openradiodag is een initiatief van (REC) Radiocentrum en Radiovisie.

 

12:00 Gepost door radiovrw - |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.